Cu copiii pe lângă București. La Arțar

Destul de aproape de București, cu umbră din belșug, decoruri drăguțe și tot felul de activități pentru copii, La Arțar suna promițător, așa că am fost să cercetăm într-o duminică.

E de fapt un spațiu generos pentru evenimente în natură – în pădure, mai exact- unde poți merge să serbezi ceva sau pur și simplu să te distrezi cu copiii în zilele în care au și ateliere. E la Călugăreni, în drumul spre Târgoviște; în funcție de unde pleci din București, faci sub o oră.

Ce ne-a plăcut? Locul în sine, în primul rând. E amenajat în pădure, iar copacii sunt zdraveni și umbroși, deci ideali pentru vară. E și pe malul apei, deci extra priveliște.

Apoi, cum e decorat locul. Dacă ești fan poze, sau doar amator de lucruri drăguțe, n-ai cum să nu zâmbești de drag. Baloți de paie, uși colorate, leagăne cu floricele și tot soiul de set-up-uri să facă senzație pe Instagram.

Activitățile pentru copii. Pe lângă micul loc de joacă cu nisip la care copiii pot scormoni cât părinții mai respiră un pic, se întâmplă jocuri și ateliere. Vera a sărit în sac, am plimbat-o cu roaba, am tras de frânghie (părinții, aici), a căutat “comori” și am făcut un păun colorat care e încă suflat și gâdilat zilnic. Mai urma coacerea de pâinici, dar s-au terminat bateriile copiilor și am plecat. Jocurile mai fizice s-au desfășurat în interiorul campingului de vis-a-vis, tot parte din “complex”.

Și nu în ultimul rând, de Alina. Se vede că a pus suflet în dezvoltarea locului și conduce cu pasiune atelierele cu copiii. Și a vrut să împărtășească și cu alții: a oferit o zi la Arțar pe grupul La Primul Bebe în cadrul campaniei umanitare, iar noi am licitat și câștigat și iată-ne aici, mai bogați cu o experiență și o cunoștință.

Partea de masă e aspectul la care sunt convinsă că încă se lucrează. Meniul e limitat, dar asta nu e în sine o problemă, cât că par câteodată depășiți de numărul mare de persoane pe care îl acomodează locația. Noi am ajuns să așteptăm cam mult mâncarea, iar în jur lucrurile păreau să se întâmple mai rapid, așa că a fost probabil și ghinion să amețească comanda noastră.

Recomandăm? Da, da, a fost o zi chiar reușită. Am văzut și că mai multe mese serbau câte o zi de naștere, deci poate fi și asta o idee. Să faceți rezervare înainte, că altfel nu prindeți loc.

Dacă ești în căutare de și mai multe locuri de petrecut timpul pe afară cu copiii în și pe lângă București, aruncă un ochi pe articolele de mai jos și urmărește-ne pe Facebook.

Cu copilul în și pe lângă București, ediția 2020

Cu copiii la fermă, lângă București. Ferma Pedagogică Săbăreni și FarmPark Solacolu

Sper că ți-a plăcut acest articol. Mi-ar plăcea să ținem legătura și cel mai ușor e pe email. Abonează-te la newsletter-ul nostru săptămânal cu inspirație pentru călătorii și informații folositoare!

În curs de abonare…
Excelent, te-ai abonat

Comentarii

Un comentariu la „Cu copiii pe lângă București. La Arțar”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s