4 motive să călătorești cu un Gică Contra (sau Costel, după posibilități)

Când vrei să călătorești, niciun loc nu e prea îndepărtat, niciun zbor nu e prea incomod, niciun itinerariu prea complicat. Dai totul pentru călătorie, desigur. Tocmai de aceea recomand să ai un Gică Contra, în cazul de față eu, Costel. Și pentru că recent am fost la 2-3 interviuri dați-mi voie să vă prezint de ce sunt eu bun și, bineînțeles, unde mă văd peste 5 ani.

Gică Contra te ajută să cunoști orașul

El nu vrea să facă lucruri. Dar mai ales nu vrea în locurile ultra-mega-giga aglomerate de turiști. Te forțează, deci, să cauți locurile care au cu adevărat personalitate și care merită văzute.

Gică Contra te ține motivat

Când el zice că nu vrea ceva, va trebui să găsești argumente să îl convingi. Când îl convingi pe el, automat iți vei însuși argumentele și mai mult. Și-ți va plăcea și mai mult locul sau activitatea.

Gică Contra are idei bune (uneori)

Acesta e nucleul unui Gică Contra: are el o idee mai bună, asta fără să se fi documentat înainte. Partea interesantă este că uneori chiar se potrivește. Nu trebuie sa ții minte când a avut o idee bună, iți va spune el.

Gică Cotra te ajută să gasești cazare mai bună

Inevitabil vei ajunge la un moment dat să alegi niște cazări mai puțin fericite (orice ar însemna asta pentru tine). Un Gică Contra îți va reaminti ce cazare să eviți pentru urmatoarea călătorie.

Sfaturi pentru cei care vor să fie Gică Contra și nu știu cum:

  • Nu trebuie să fii pisălog, fii relaxat și ține minte: “Tu vrei altceva, nu știi exact ce”
  • Nu te documenta, riști să ți se paseze organizarea călătoriei, mare atenție aici. Dacă te-ai documentat, ține pentru tine
  • Uneori lasă de la tine, dar nu prea mult

Călătorii frumoase!

Comentarii

2 comentarii la „4 motive să călătorești cu un Gică Contra (sau Costel, după posibilități)”
  1. radustb spune:

    Eu sunt Costel!

    Apreciază

    1. Clar trebuie să mergem toți 6 în concediu împreună. Va fi foarte ușor de organizat 😂

      Apreciază

Lasă un comentariu